Befőzéshez, savanyításhoz kellékek

5 termék
Citromsav 10dkg/doboz
-22%

Citromsav 10dkg/doboz (80089)

Szörp, üdíto dzsem, gyümölcsbor készítésére, savanyúságok, befottek tartósítására, a bor természetes savtartalmának emelésére, vízlágyításra. Alkalmazás és adagolás A gyümölcs megtartja eredeti színét és zamatát, a savanyúság kemény, ropogós és friss ízu

Nátrium-Benzonát 10dkg/doboz
-18%

Nátrium-Benzonát 10dkg/doboz (80076)

Tartósítószer befőzéshez, savanyúság készítéséhez.

Timsó 10dkg
-26%

Timsó 10dkg (80047)

Felhasználható: Zöldségek / uborka, paprika, káposzta / savanyításához szokás, illetve a Magyar Élelmiszerkönyv előírásai szerint. Tárolása: Száraz, hűvös, naptól védett helyen tároljuk.

Befőzési fólialap 50 darab/csomag 17x17 cm
-31%

Befőzési fólialap 50 darab/csomag 17x17 cm (90218)

Speciális BOPP fólia, amely hőre lágyul, viszont vízzel érintkezve nem. Zárási képessége 100C fok körül a legjobb, ezért felhasználás szempontjából a befőzés magas hőmérsékletén viselkedik a legjobban

Befőzési celofán 40x40cm 4 íves
-29%

Befőzési celofán 40x40cm 4 íves (90140)

Ideális befőzéshez és csomagoláshoz.Cellulóz alapú, víztisztán átlátszó természetes alapanyag.A befőző fóliával ellentétben hőre nem lágyul, viszont hajszálcsövessége révén vízzel érintkezve igen.